Hodnocení obchodu

5,0 83 hodnocení
Přidat hodnocení
5
82x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 25.5.2020
+ Nakoupeno ke spokojenosti, doručení rychlé.

Dobré nabídky, kvalitní zboží. Kupovala jsem žebřík do bytu. Je pěkný, stabilní.
Avatar autora | 21.5.2020
+ rychlost, výborná komunikace

doporučuji, spokojenost
Avatar autora | 17.5.2020
+ Díky slevovému kódu od České pošty jsem žebřík koupila za příznivou cenu. Obchod rychle vyřídil objednávku. Vše bylo v pořádku.

Avatar autora | 14.5.2020
Vše v pohodě - rychlé vyřízení objednávky i dodání. Děkuji.
Avatar autora | 13.5.2020
Celkem neznámý e-shop s kladným hodnocením na Heuréce, velkým výběrem a v nabídce přesně to, co jsme potřebovali za přijatelnou cenu. Doprava rychlá, platba kartou možná. Doporučuji.
Avatar autora | 12.5.2020
zboží bylo obratem odesláno
Avatar autora | 12.5.2020
+ Rychlé
+ Dobrý stránky
+ Platba s kartou

Avatar autora | 11.5.2020
+ Vyjdou vstříc
+ Dobrá a rychlá komunikace
+ Bez problémů

Avatar autora | 11.5.2020
Spokojenost s rozsahem nabídky i cenou.
Avatar autora | 10.5.2020
Rychlé doručení, doprava zdarma
Avatar autora | 30.4.2020
+ Rychlost

Avatar autora | 25.4.2020
+ nemusel jsem nikam běhat a zboží přivezeno až před dveře

Avatar autora | 21.4.2020
Rychlost vyřízení objednávky, spolehlivé doručení.
Avatar autora | 19.4.2020
+ Bleskurychlé dodání

Avatar autora | 17.4.2020
+ Zboží dorazilo i v tomto nestandardním čase vpravdě expresně, ze dne na den. Slouží bezvadně. Spokojenost.
- Malý výběr bank pro okamžitou on-line platbu. Vyřešeno po rychlé a příjemné komunikaci s obchodem převzetím na dobírku.

Avatar autora | 17.4.2020
+ rychlost
+ příznivé ceny
- není žádná

doporučuji
Avatar autora | 12.4.2020
Rychlá odpověď na dotaz ohledně vzpěry. Mají i náhradní díly pro žebříky.
Avatar autora | 9.4.2020
Rychlé,vstřícné, vše v pořádku
Avatar autora | 9.4.2020
+ velky vyber
+ super ceny
+ ryhle doruceni
- nic

velky vyber sortimentu, super ceny, hlavne ty v akci, super ryhle doruceni
Avatar autora | 17.3.2020
+ rychlost
+ kvalita
+ nízká cena

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 83

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.